سینه های مرغ را به همراه 1 عدد پیاز ، کمی زردچوبه ، نمک و 2 لیوان آب درون قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بپزند ، سینه های مرغ پخته شده را ریش ریش کنید و کنار بگذارید.برنج را 30 دقیقه قبل از پخت خیس دهید ، برنج را با چند لیوان آب و مقداری نمک داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و نرم شود سپس آبکشی نمائید ( زمانی باید برنج را آبکشی کنید که وقتی دانه برنج را میان دو انگشت می فشارید اطراف دانه برنج نرم و مغز آن کمی خام باشد ) در یک قابلمه یک عدد پیاز را تفت بدهید و بعد مرغ و سپس دانه انار و گنشنیز را اضافه کنید و خلال پسته را در آخر کمی تفت بدهید و لابه لای برنج بریزید و در آخر روی برنج زعفران آب کرده بریزید مقداری هم برای تزیین روی آن بگذارید.
برچسب ها : سینه مرغ , غذاهایی که با مرغ پخته می شوند , انار پلو با مرغ , عکس انار پلو با مرغ , دستور تهیه و پخت انار پلو با مرغ , آموزش آشپزی , آموزش آشپزی ایرانی , آموزش آشپزی بین المللی , آموزش آشپزی تصویری ,آموزش آشپزی با تصویر , آموزش آشپزی تبیان , آموزش آشپزی ساناز و سانیا , آموزش آشپزی سامان گلریز , آموزش آشپزی رایگان , آموزش آشپزی با مرغ ,
|